Šťava Aloe Vera 1000 ml ESI

1464

Aloe Vera podporuje imunitu, prirodzené očisťovanie organizmu, zdravé črevá a tráviaci trakt, pomáha udržiavať optimálnu telesnú hmotnosť, riešiť rôzne kožné problémy a priaznivo pôsobí pri únave a cukrovke.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

18,91 € s DPH

18,91 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

-pomáha zvyšovať imunitu
-pomáha udržiavať zdravé črevá a tráviaci trakt
-pomáha udržiavať optimálnu telesnú hmotnosť
-pomáha pri rôznych kožných problémoch
-priaznivo vplýva pri únave
-priaznivo vplýva pri cukrovke
-pomáha regulovať ženský menštruačný cyklus


Prípravky z Aloe možno použiť dvojakým spôsobom. Lokálne, na povrchové ošetrenie alebo vnútorne. Najmä dámy potvrdia vynikajúce účinky kozmetických prípravkov obsahujúcich Aloe. Dôležité je, že pri mnohých kožných problémoch sa Aloe osvedčilo nielen v lokálnej, ale hlavne celkovej aplikácii - čo znamená, že optimálnou kombináciou je užívanie šťavy vnútorne a zároveň aplikovanie gélu na vonkajšie použitie.


Šťavy Aloe Vera ESI
• Nepasterizované, bez pridania cukru a farbív.
• Čistá forma šťavy - neriedená vodou.
• Aloe šťava je vyrobená jedinečným spôsobom, v ktorom sa zlučujú optimálne vlastnosti vnútornej časti listu (bez aloínu) a čistého gélu obsiahnutého vo vnútri rastliny.
• Aloe šťava získavaná priamo z čerstvej dužiny krájanej ručne.
• Aloe Vera pestovaná v Mexiku, bez použitia chemických látok.
• Spracovávaná za studena.

Zloženie: čistá šťava z Aloe Vera (Aloe Vera Barbadensis Miller) 99,8%, kyselina citrónová (regulátor kyslosti), benzoán sodný, sorban draselný (konzervačné látky).


Dávkovanie: 1 odmerka (25ml) 2x denne, cca 30 minút pred jedlom, chvíľu podržať v ústach, aby sa Aloe Vera aktivizovalo so slinami a až potom prehĺtnuť. Pre deti: ½ odmekry (12ml) 2x denne. Pred požitím pretrepať.


Na začiatku užívania štiav Aloe Vera môžete pozorovať mierne, prechodné zhoršenie tráviacich problémov, bolesti hlavy, kĺbov, zhoršenie pokožky a pod., je to spôsobené naštartovaním očisty organizmu. Tieto príznaky po niekoľkých dňoch odznejú. Počas tohto obdobia neprestávajte s užívaním Aloe Vera, môžete však znížiť dávku na 1 odmerku denne.
Poraďte sa s lekárom o najvhodnejšom dávkovaní pri Vašich konkrétnych problémoch.


Krajina pôvodu: Taliansko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)