Zubná pasta detská bubble gum 50ml

9235

Prírodná zubná pasta, s príchuťou žuvačky, je vhodná pre deti vo veku od 2-6 rokov, čo z nej robí nenahraditeľného pomocníka pri prvom umývaní zúbkov.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

4,07 € s DPH

81,41 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Vegan Áno
Bez GMO Ano
Bez pridaného cukru Ano

Detaily

Popis:

Pasta obsahuje vápnik, ktorý vyživuje detské zúbky a chráni ich pred zubným kazom. Obsahuje aj extrakt z harmančeka, nechtíka a aloe vera, ktoré pomáha zuby chrániť pred zápalmi. Nedajte zubnému kazu šancu a zabavte sa pri každodennom umývaní zúbkov vďaka originálnej zubnej paste, nech majú aj najmenší naozaj silné a zdravé zuby!

Pasta neobsahuje žiadne parabény, fluorid, SLS, umelé farbivá a je klinicky testovaná a schválená. Jej kúpou tak isto podporujete Nadácia čistých pláži a mora.

Zloženie:

Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calendula Officinalis Extract, Aloe Barbadensis Extract, Chamomilla Recutita Extract, Tocopheryl Acetate, Eupatorium Rebaudianum Bertoni Extract, Aroma,  Cellulose Gum, Calcium Lactate, CI 19140, CI 42090

Použitie: Množstvo o veľkosti hrášku naneste na zubnú kefku a jemnými krúživými pohybmi vyčistite zúbky. Pri väčších deťoch je možné nechať ich, nech si zuby čistia samé. Zabráňte prehltnutiu!

Krajina pôvodu: Bulharsko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (23)