Zubná pasta bieliaca aktívne uhlie a matcha Bio 75ml

9231

Vyskúšajte čiernu zubnú pastu s aktívnm uhlím, s vôňou silnej mäty a s organickým extraktom zeleného čaju matcha a užite si sviežosť ešte dlho po umytí zubov. Aktívne uhlie sa postará o odstránenie zubného povlaku a navráti zubom ich prirodzenú bielu farbu. Neskrývajte viac svoj žiarivý úsmev a zabudnite na nepríjemný zápach z úst. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

4,18 € s DPH

55,73 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno
Bez GMO Ano
Bez pridaného cukru Ano

Detaily

Popis:

Používanie zubnej pasty NORDICS s aktívnym uhlím, mätou a matcha čajom je skvelá alternatíva k prírodnému bieleniu zubov, keďže uhlie je známe svojou vysokou absorpciu povlaku. Povlak spôsobuje drobné tmavé fľaky na zuboch. Ich pôvod možno hľadať aj v pití vína, kávy, čajov a v konzumácií rôznych druhov ovocia. Aktívne drevené uhlie tento povlak jemne odstraňuje a navracia zubom ich prirodzenú bielu farbu bez akéhokoľvek poškodzovania skloviny. Pri pravidelnom používaní zubnej pasty s aktívnym uhlím a matcha čajom sa môžete tešiť zo svojich krásnych a zdravých zubov. 

Pasta neobsahuje SLS, fluorid, PEG, oxid titaničitý, konzervačné látky, parabény ani cukor!!!

Zloženie:

Voda, sušený oxid kremičity, sorbitol, glycerín, lauroyl sarkozinát sodný, prášok zo sušených listov kamilky, olej z mäty priepornej, xanthanová guma, výťažok z listov stévie/ eupatorium rebaudianum, práškové uhlie, kremík, mentol, CI 77266

*zložky z ekologického poľnohospodárstva
**vyrobené s použitím organických zložiek
99,2 % prírodného pôvodu z celkového počtu
10,8 % organického pôvodu

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (23)