KRIŠTÁL Anjel

8713

Soška anjela vyrobená z Horského krištáľu.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

19,20 € s DPH

19,20 € za ks

Detaily

Vlastnosti
Horský krištáľ je vďaka svojej jedinečnej špirálovej kryštalickej forme najúčinnejší liečivý kryštál a najsilnejší zosilňovač energie na tejto planéte. Pohlcuje, ukladá, uvoľňuje a reguluje energiu. Okrem toho ju dokáže výborne odblokovať. 
Práca s horským krištáľom na vibračnej úrovni umožňuje naladenie na špecifickú energiu, ktorú potrebujeme na uzdravenie alebo na splnenie duchovnej úlohy. Uvádza energiu do najdokonalejšieho možného stavu a odstraňuje vzniknutú nerovnováhu. Čistí a uzdravuje jednotlivé orgány a jemnejšie vyššie telá. Súčasne vedie ku hlbokému prečisteniu duše a spojeniu duševnej dimenzie s mysľou.
Na duchovnej úrovni zvyšuje horský krištáľ energiu na najvyššiu možnú mieru. Vyskytuje sa v mnohých farbách. Číry krištáľ funguje na všetkých rovinách bytia. Horské krištále v sebe ukladajú informácie ako prírodný počítač a súčasne predstavujú duchovnú knižnicu, ktorá čaká, až do nej niekto vstúpi. Krištáľ je tiež vybavený schopnosťou rozpúšťať karmickú sejbu. Zvyšuje duševné schopnosti a naladí vás na duchovné účely, pre ktoré ste vybratí. Ak sa použije pri meditácii, dokáže odfiltrovať všetky rušivé vplyvy. Je najúčinnejším príjemcom naprogramovania.
Na mentálnej úrovni napomáha sústredeniu a uvoľňuje dosiaľ uzamknutú pamäť. Horský krištáľ je vynikajúci sporiteľ energie. Keď ho pripevníte k palivovému systému automobilu, dokáže znížiť spotrebu pohonných hmôt.

Liečebné využitie
Horský krištáľ je najdokonalejší liečivý kameň a dá s použiť pri riešení akéhokoľvek problému. Podporuje činnosť imunitného systému a uvádza telo do rovnováhy. Výborne pôsobí pri hojení popálenín. Uvádza do vzájomnej harmónie čakry a dostáva ich do súladu s vyššími jemnými telami.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)