Aróma difuzér BEAM

8167

Zvlhčovač kombinuje účinky vodnej hmly a esenciálnych olejov. Pomocou jemného ultrasonického vlnenia rozkladá esenciálne oleje na extrémne malé mikročastice bez toho, aby ich zahrieval. Esenciálne oleje v sebe skrývajú silu byliniek. Oleje si tak zachovávajú pôvodnú vôňu aj liečivé účinky. Aromadifuzér vám pomôže vytvoriť z každej izby voňajúcu oázu a navodiť relaxačnú atmosféru.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

50,30 € s DPH

50,30 € za ks

Detaily

Pridaním konkrétneho esenciálneho oleja môžete sebe alebo vašim blízkym pomôcť s rôznymi ťažkosťami. Postačí pár kvapiek kvalitného oleja a môžete uľaviť nádche, kašľu, bolestiam hlavy, alebo zlému zaspávaniu. Správne zvolený olej vyčistí vzduch, alebo vám jednoducho spríjemní pobyt v miestnosti, v ktorej sa práve nachádzate.

Vďaka neutrálnemu dizajnu štýlovo doplní vybavenie každej obytnej alebo pracovnej miestnosti. Predovšetkým nezabudnite na používanie kvalitných 100% olejov. Použitím lacných a umelých olejov, síce krásne prevoniate priestory, ale na zdraví Vám moc nepridajú. Najmä citlivým osobám môžu spôsobiť naopak rôzne ťažkosti, ako sú bolesti hlavy a podobne.

 

Používanie:

Obsluha difuzéru je veľmi jednoduchá. Do zásobníku nalejeme vodu (najlepšie destilovanú) a nakvapkáme niekoľko kvapiek esenciálneho oleja a zapneme pomocou tlačidla (mist). Difuzér tak začne okamžite vytvárať vodnú hmlu a rozptyľovať olej do priestoru. Pomocou druhého tlačidla (light) viete ovládať farebné podsvietenie. Tak isto nepotrebujete kontrolovať stav vody - po jej minutí sa automaticky vypne.

Vlastnosti:

  • šetrné uvoľňovanie esenciálnych olejov
  • veľmi jednoduchá obsluha
  • vďaka kompaktnej veľkosti je vhodný ako elegantný doplnok do každej miestnosti
  • farebné podsvietenie (len teplé žlté)
  • tichý a bezpečný

Obsah balenia: 1 x Aróma difuzér Beam, osviežovač a zvlhčovač vzduchu s LED osvetlením

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)