Znížená cena Vasaka   60 tabl. Planet Ayurveda

Vasaka 60 tabl. Planet Ayurveda

8727

Vasaka (Adhatoda vasica) je veľmi dobre známa bylina na podporu celého dýchacieho systému, pri kašli (na uľahčenie vykašliavania) ale aj pri astme. Vasaka tiež zastavuje, resp. zmierňuje krvácanie (z nosa, menštruačné krvácanie, krvácia pri ulceróznej kolitíde a crohnovej chorobe).

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

18,89 € s DPH

-10%

20,99 € s DPH

18,89 € za ks

Detaily

Kapsuly Vasaka Planet Ayurveda obsahujú štandardizovaný extrakt 5:1 z rastliny Adhatoda vasica Nees. (Acanthaceae) – štandardizovaný na 0.5% alkaloidov. Obsah 1 kapsuly: 500 mg štandardizovaného extraktu. Sú čisto prírodné, neobsahujú žiadne ďalšie plnivá, aditíva ani chemické látky. Vhodné pre vegetariánov aj vegánov.

Účinky rastliny Vasaka (Adhatoda vasica):

Vasaka (Adhatoda vasica) je veľmi dobre známa bylina na podporu celého dýchacieho systému. Používa sa napríklad pri kašli ale aj pri astme. Má upokojujúci účinok. Vasaka sa používa predovšetkým a uľahčenie vykašliavania. 

Vasaka má silný sťahujúci účinok, čo sa používa pri znížení akéhokoľvek krvácania v tele a to predovšetkým pri krvácaní z nosa, silnom menštruačnom krvácaní ako aj pri ulceróznej kolitíde a crohnovej chorobe. 

Krajina pôvodu: India

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (24)