Znížená cena Indická Echinacea 60 tabl. Planet Ayurveda

Indická Echinacea 60 tabl. Planet Ayurveda

8678

Indická echinacea (Andrographis paniculata) sa používa najmä v ázijských krajinách na liečbu rôznych infekcií, podporu imunitného systému ako aj na podpornú liečbu pri vírusových ochoreniach, pri akýchkoľvek ochoreniach pečene a obličiek ako aj pri horúčkach bez ohľadu na ich pôvod. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

18,89 € s DPH

-10%

20,99 € s DPH

18,89 € za ks

Detaily

Indická echinacea (Andrographis paniculata) je veľmi rozšírená najmä v ázijských krajinách pri liečbe rôznych infekcií. Indický farmaceutický priemysel ju bežne používa ako zložku liekov. V ajurvéde sa indická echinacea (u nás známa pod pojmom Právenka latnatá) používa predovšetkým na podporu imunitného systému ako aj na podpornú liečbu pri vírusových ochoreniach. Je častou zložkou ajurvédskych formulácií. Účinnou zložkou obsiahnutou v listoch sú andrographolidy.

Indická Echinacea sa považuje za kráľovnú medzi horčinami, používa sa pri akomkoľvek ochorení pečene, vrátane vírusových ochorení ako je hepatitída, ale aj pri infekciách pečene, zablokovaní pečene, žltačke a podobne.

Ajurvéda tiež indickú echinaceu využíva pri všetkých stavoch horúčky a to bez ohľadu na jej pôvod a to aj pri horúčke neznámeho pôvodu (PUO - pyrexia of unknown origin).

Ajurvédske vlastnosti: Vata: +     Pitta: -     Kapha: -

Zloženie: Kapsuly Indická Echinacea Planet Ayurveda obsahujú štandardizovaný extrakt 10:1 z rastliny Andrographis paniculata Linn. Asteraceae (Právenka latnatá) s obsahom 5% fenolových zložiek. Obsah 1 kapsuly: 500 mg štandardizovaného extraktu.

Kapsuly Indická Echinacea Planet Ayurveda sú čisto prírodné, obsahujú 100 % štandardizovaný extrakt. Neobsahujú žiadne ďalšie plnivá, aditíva ani chemické látky. 

Vhodné pre vegetariánov aj vegánov.

Odporúčané dávkovanie: 1-2 kapsuly 1-2x denne.

Odporúčané kombinácie s Indickou echinaceou:

Pre lepší efekt pri infekciách odporúčame kombinovať s kapsulami CURCUMIN (protizápalový účinok) GILOY (protibakteriálny účinok).

Pri ochoreniach pečene kombinujte s CHANCA PIEDROU a LIV SUPPORT.

Krajina pôvodu: India

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)