Šťava Eisen Vital F 250 ml Hubner

671

Výživový doplnok Iron VITAL® F s ovocnou príchuťou. Iron VITAL® má vysoký obsah železa a vysoký obsah vitamínu C, ktorý podporuje vstrebávanie železa. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

12,18 € s DPH

48,72 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Ovocný a bylinný extrakt s vysokým obsahom železa a vitamínu C. Iron VITAL® má vysoký obsah železa a vysoký obsah vitamínu C, ktorý podporuje vstrebávanie železa. Železo a vitamín C prispievajú k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu miery únavy a vyčerpania. Železo prispieva k správnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu, ako aj k správnemu transportu kyslíka v tele.

15 ml VITAL® F obsahuje 60 mg vitamínu C a 15 mg železa. Vhodné pre deti od 4 rokov.

Použitie: užívajte zmes počas dňa 1 hodinu pred jedlom. Pred použitím dobre pretraste. Otvorenú fľašu uchovajte v chladničke. 

Denná dávka železa:

Tehotné ženy: 30 ml

Dojčiace ženy: 20 ml

Deti 4-6 r. : 5 ml

Deti 15-18 r.: 10 ml

Dospelí: 10 ml

Zloženie: šťava z červenej repy z koncentrátu 20%, koncentrát hroznovej, jablčnej a čerešňovej šťavy 19%, voda, fruktóza, bylinkový extrakt (rozmarín, pomarančovník, medovka lekárska, horec, myší chvost, žihľava, šalvia), vitamín C, železo II-glukonát, zahusťovadlo: guarová múka, svätojánska múka, pektín, prírodná aróma, niacín, kyselina pantothenová, kyselina listová, vitamín B1, B2, B6 a B12.

Aktívne látky: glukonát/glukonan železnatý (železo) , kyselina L-askorbová (vitamín C)

Krajina pôvodu: Nemecko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)