Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
7222
Írsky mach čerstvý RAW je morská riasa, ktorá je skvelou alternatívou živočíšneho kolagénu a želatíny.
Pozor: na sklade sú posledné kusy
Dátum dostupnosti: 01.01.0001
Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Bez lepku | Áno |
Bez sóje | Áno |
Bio | Nie |
Vegan | Áno |
Írsky mach je ručne zbieraný. Je tvorený takmer priesvitnými riasami neutrálnej chute i vône. Stonky machu sú gélovité, pružné a vláčne. Má skvelé želírovacie schopnosti a možno ním nahradiť klasickú želatínu. Írsky mach má využitie ako v RAW / vegan tak aj v klasickej kuchyni ako spojivo, zahusťovadlo do krému a polievok či ztužovadlo do dezertov, pudingov či aspikov.
Zloženie: 100% nesušený írsky mach
Použitie: Čerstvý Írsky mach najprv namočte do studenej vody na 15 -30 min a potom dobre preperte vo vode a nechajte namočený 2 až 5 hodín. Potom dôkladne znovu opláchnite vo vlažnej teplej vode (nie v horúcej, aby bola zachovaná jeho raw kvalita), aby ste sa zbavili prebytočnej soli, piesku či zvyškov z mora.
Pre získanie gélovitej hmoty ho rozmixujte v mixéri pridaním malého množstva vody na konzistenciu veľmi hladkej želatínovej pasty.
Írsky mach sa môže konzumovať aj bez oplachovania do jedál ako dochucovadlo a zahusťovadlo, kedy môžete skvele využiť nutričné hodnoty morskej soli a prihodiť ku koncu varenia do vášho hotového jedla, polievky, ryže a podobne.
Gélovitou hmotou môžete nahrádzať v jedle či buchtách vajíčka (circa 1pl gélu = 1 vajce), šľahačku či iné zahusťovadlo.
Krajina pôvodu: Indonézia.
1,56 €
1,56 €
1,56 €
1,57 €
3,04 €
0,33 €
1,23 €
1,23 €
1,23 €
1,23 €
1,57 €
1,57 €
1,56 €
2,12 €
1,57 €
1,55 €
1,88 €
1,57 €
1,88 €
1,57 €
1,17 €
2,18 €
2,18 €
2,18 €
1,35 €
9,78 €
3,35 €
2,40 € -20% 3,00 €
2,40 € -20% 3,00 €
6,93 €