Kôra citrónová sušená Bio 30g BN

5790

Citrónová kôra strúhaná BIO je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry citrónov, ktoré neboli chemicky ošetrené. Používa sa k dodaniu arómy sladkých ciest a dezertov, ale aj kuracieho mäsa. Je nepostrádateľná v pečive a vianočkách, ktorým dodáva typickú vôňu. Má skvelú osviežujúcu vôňu a citrusovú chuť, ktorá ulahodí všetkým zmyslom.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

2,14 € s DPH

71,32 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Nielen citrón je plný vitamínov, minerálov a iných telu prospešných látok, ale aj jeho kôra. Tá má dokonca 5 až 10-krát viac vitamínov ako šťava z tohto ovocia. Citrónová kôra je bohatým zdrojom Céčka, ktoré posilňuje našu imunitu. Obsahuje 130 mg tejto živiny na každých 100 g porcie. Vitamín C pomáha syntetizovať kolagén a podieľa sa na mnohých telesných funkciách. Slúži aj ako silný antioxidant, ktorý chráni DNA pred poškodením voľnými radikálmi. Citrónová kôra obsahuje taktiež vonné prchavé esenciálne oleje, ktoré napomáhajú uvoľňovať krvné cievy. Tieto oleje majú silné protizápalové účinky, vďaka čomu zmierňujú a potláčajú bolesť kĺbov a nervov.

Použitie: Môžete ju použiť do sladkých pokrmov, ovocných toriet, na prečenie, grilovanie. Výborná je tiež na ryby, do nátierok, omáčok a marinád na mäso.

Zloženie: 100% citrónová kôra strúhaná sušená BIO

Krajina pôvodu: Taliansko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)