Čaj Hepa pečeňová zmes - porcovaný 30g Dr.Popov

9107

Bylinný čaj s obsahom horčín, na prečistenie pečene a správnemu tráveniuVhodný aj po nadmernej konzumácii alkoholu.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

4,10 € s DPH

136,68 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Vegan Áno
Bez GMO Ano
Bez pridaného cukru Ano

Detaily

Hepa tea obsahuje byliny, ktoré prispievajú k prečisteniu pečene a správnemu tráveniu: púpavu, pestrec a artičok. Pestrec pôsobí tiež ako antioxidant. Vhodný aj po nadmernej konzumácii alkoholu.

Pri užívaní pečeňového čaju Hepa tea odporúčame úplne vylúčiť alkohol, obmedziť čierny čaj a kávu, chemicky farbené a aromatizované nápoje, sladké, tučné a korenené jedlá. Je dôležité zaistiť kvalitnú stolicu a odchod plynov a pri problémoch s vylučovaním užívať vlákninu Psyllium Dr. Popova.

Zloženie: Púpava list, čakanka vňať, artičoka list, zádušník vňať, pestrec plod (5%), slamiha piesočný kvet.

Dávkovanie: 1 nálevové vrecko preliať 250 ml práve vriacej vody, prikryť a 15 min lúhovať. Čaj popíjať v priebehu dňa teplý (nie horúci), vypiť 3 šálky denne. Čaj je možné pripraviť aj do termosky. Maximálna denná dávka obsahuje 1350 mg púpavy, 900 mg artičoku a 225 mg pestreca.

Upozornenie: Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte v suchu pri teplote 5-25 °C. Obsahuje 20 nálevových vrecúšok. Výživový doplnok.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)