Nápoj kokosový Bio 120g BN

9157

Toto kokosové “mlieko” je výborné samotné, dosladené obľúbeným sladidlom či dochutené kakaom alebo banánovým pyré. Môžeme z neho pripravovať aj vegansky puding, kaša, jogurt či domácu zmrzlinu. Vhodne doplní aj smoothies s tropickým ovocím. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

3,52 € s DPH

29,33 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno
Bez GMO Ano
Bez pridaného cukru Ano

Detaily

Popis:

Sušený kokosový nápoj sa vyrába z tzv. kokosového mlieka, ktoré vzniká lisovaním dužiny čerstvých kokosov. K čerstvému ​​kokosovému mlieku sa z technologických dôvodov pridá tapiokový maltodextrín a zmes sa potom šetrne usuší. Sušený kokosový nápoj má typickú príjemnú kokosovú chuť a vôňu. Rozmiešaním v horúcej vode pripravíme rastlinný kokosový nápoj, ktorým nahrádzame klasické kravské mlieko v tých prípadoch, keď nevadí kokosová chuť. Toto “mlieko” je výborné samotné, dosladené obľúbeným sladidlom či dochutené kakaom alebo banánovým pyré. Môžeme z neho pripravovať aj vegánsky puding, kaša, jogurt či domácu zmrzlinu. Vhodne doplní aj smoothies s tropickým ovocím. Na prípravu kokosovej “smotany” pridáme menej vody. Samotný prášok potom dodá kokosovú chuť aj smotanovú textúru duseným karí pokrmom, tekvicovej či červenej šošovicovej polievke a rôznym dezertom.

Zloženie: Kokosové mlieko* 82 %, tapiokový maltodextrín*.

*suroviny z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Výživové hodnoty v 100 g:
Energetická hodnota 2324kJ/559 kcal
Tuky 40 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 38 g
Sacharidy 44 g
z toho cukry 10 g
Bielkoviny 5,6 g
Soľ 0,1 g

Príprava: Pri príprave  “mlieka” rozpustíme 2 lyžičky zmesi v troche horúcej vody, dobre premiešame a doplníne do 100ml horúcou alebo studenou vodou. Pri príprave “smotany” použijeme 2 lyžice prášku.

Krajina pôvodu: Srí Lanka

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)