Mumio originál 25g MOUNTAINDROP

9105

MOUNTAINDROP je 100% čisté mumio vo svojej prirodzenej "živicovej" forme. Je bohatým zdrojom minerálov, vitamínov, aminokyselín a ďalších dôležitých látok. Podporuje imunitu, udržuje zdravé a silné kosti a kĺby a má mnoho ďalších pozitívnych účinkov.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

49,16 € s DPH

1 966,42 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno
Bez GMO Ano
Bez pridaného cukru Ano

Detaily

ČISTÝ, AUTENTICKÝ A 100% PRÍRODNÝ

Ak by sme potrebovali nájsť tri slová na opis nášho Shilajitu, boli by to tieto. Shilajit je prastará rastlinná látka, ktorá obsahuje vyše osemdesiatpäť minerálov a stopových prvkov, ktoré ľudské telo potrebuje na optimálne fungovanie. Shilajit sa v Ázii konzumuje už tisíce rokov kvôli mnohým výhodám, ktoré poskytuje. Od posilňovania kognitívnych a mentálnych funkcií, ktoré zohrávajú významnú úlohu v podstate vo všetkom, robíme v našom každodennom živote až po podporu fyzických, emocionálnych a duchovných procesov.

ODKIAĽ TO POCHÁDZA?

Tento konkrétny Shilajit pochádza z  komplexného horského systému pohoria Altaj v Strednej Ázii, ktorý sa tiahne približne 2 000 km. Zubaté horské hrebene odvodzujú svoj názov od turecko-mongolského Altánu , čo znamená „zlatý“. Nenechajte sa však zmiasť jeho veľkosťou, keďže pohorie Altaj neobsahuje veľa miest, kde by ste našli Shilajit. Existuje len niekoľko miest, kde sa dostáva na povrch a pokrýva úbočia hôr ako hustý čierny decht. Miestni však vedia o unikátnych miestach, kde táto čierna živica pokrýva strmé úbočie v nadmorskej výške 3000 m, odkiaľ je zároveň nádherný výhľad.

V niektorých prípadoch prechádza Shilajit cez skaly späť do hory, bazénov vo vnútri jaskyne alebo štrbiny. Ľudia uviedli, že sa môže vytvoriť v takej hustej hmote, že začne vytvárať stalagmity a dokonca vytvára veľké kaluže tejto bohatej chrumkavej živice. Lokality, ako je táto, poskytujú miestnym obyvateľom primárny zdroj Altajského šilajitu na zber tej najlepšej možnej prírodnej živice.

ZBER A ČISTENIE

Po prvé, Shilajit, ktorý sa vylučuje cez trhliny v skale, sa má zbierať a okamžite čistiť čistou a teplou pramenitou vodou. Oddeľujeme Shilajit od špiny a všetkého ostatného nechceného. Mnoho poskytovateľov shilajitu nepoužíva čistú vodu, pretože to znamená výrazné zníženie nákladov na výrobu shilajitu. Výsledkom je, že hotový výrobok je nečistý a niekedy dokonca nebezpečný pre vaše zdravie, pretože môže obsahovať nežiaduce ťažké kovy, ktoré môžu poškodiť vaše telo.

 V Mountaindrop vám môžeme zaručiť najlepšiu kvalitu 100% čistého Shilajitu, pretože vám radi poskytneme všetky potrebné certifikáty potrebné na takéto vyhlásenie. Všetok náš Shilajit je extrahovaný pomocou najčistejšej vody bez použitia akýchkoľvek chemických zlúčenín. Pevne veríme v 100% prírodný Shilajit a radi budeme pokračovať v našej misii dodávať najlepší možný Shilajit. 

ULOŽENÉ V ŠPECIÁLNEJ FIALOVEJ SKLENENEJ NÁDOBE

Ako ho skladujeme a kde zohráva podstatnú úlohu v celkovej kvalite konečného produktu. Používame špeciálne fialové sklenené nádoby, ktoré mu dávajú oveľa dlhšiu životnosť a zároveň chránia nutričnú hodnotu Shilajits. Takto sa dá skladovať veľmi dlho, pričom je stále úplne zdravé a bezpečné na konzumáciu. Dajte si pozor na plastové nádoby a lacné bežné sklo, pretože to zvyčajne znamená, že samotný shilajit už bol ohrozený. 

Po druhé, testujeme ho na ťažké kovy. Pojem ťažký kov sa vzťahuje na akýkoľvek kovový chemický prvok s relatívne vysokou hustotou a je toxický alebo jedovatý v nízkych koncentráciách. Ťažké kovy sú rozšírené všade a ak chceme, aby bol výrobok bezpečný na konzumáciu, musí spĺňať špecifické normy.

LABORATÓRNE PRESKÚŠANÝ SHILAJIT NEKOMPROMISNEJ KVALITY

Aj keď je to zrejmé, stále to povieme. Certifikované produkty so všetkými potrebnými laboratórnymi testami sú vždy tou správnou cestou. Náš shilajit testujeme dvakrát. Prvýkrát v Sybíri a druhýkrát v EÚ. Toto dvojité testovanie zaručuje, že shilajit neobsahuje príliš veľa ťažkých kovov.

Tu nájdete všetky testy. (v angličtine)

Prvá vec, ktorú testujeme, je pravosť. Keďže je bežné miešať všetky druhy materiálov, ktoré sa podobajú shilajitu, je dôležité vedieť, odkiaľ váš shilajit pochádza a či vôbec máte čo do činenia s tým skutočným. Pomocou testu pravosti zaisťujeme, že náš produkt pochádza z miesta, o ktorom tvrdíme, že pochádza, pričom jeho chemická štruktúra musí spĺňať špecifické normy, ak chce prejsť testom pravosti. 

V Mountaintop testujeme každú šaržu v špeciálne certifikovaných laboratóriách, aby sme sa uistili, že sú úplne bezpečné a spĺňajú prísne predpisy o bezpečnosti potravín. Nakoniec testujeme náš shilajit na prítomnosť škodlivých baktérií alebo čohokoľvek iného, ​​čo by mohlo byť škodlivé pre vaše zdravie. Ak výrobok prejde všetkými týmito testami, je pripravený na konzumáciu.

Uvedomili sme si, že jediný spôsob, ako priniesť tento úžasný produkt matky prírody ľuďom, je akceptovať, že ľudia potrebujú dôkaz o bezpečnosti. Žijeme v časoch, keď naše zdravie nebolo nikdy dôležitejšie, a sme radi, že sa na tom môžeme podieľať aj my. Týmto spôsobom bola naša misia predávať najlepší možný Shilajit dosiahnutá prostredníctvom čestných a bezpečných postupov. A nemohli sme byť viac hrdí. Pretože na vašom zdraví záleží.

Všetky naše produkty sú spracované a vyrobené v certifikovanom výrobnom procese GMP. 

Obsahové látky: V Mountaindrop Shilajit sa nachádza celý rad vitamínov ako vitamíny B1 – B12, A, C, E a D3 . Okrem toho obsahuje minerály ako železo , draslík , vápnik , zinok , horčík , meď a mnoho ďalších. Všetky sú vo svojich iónových formách, čo znamená, že sa oveľa ľahšie absorbujú. Nájdeme v ňom celý rad aminokyselín , kyselinu fulvovú , kyselinu hippurovú , fosfolipidy , DCP & DBP , 60 makro a mikroprvkov a účinný fytokomplex a ďalšie liečivé látky. To robí z Mountaindrop Shilajit taký silný prírodný biostimulant, ktorý výrazne posilňuje fungovanie organizmu.

Účinky mumia:

Má:

  • Omladzujúci účinok
  • Silné antioxidačné vlastnosti

Pomáha:

  • Normalizovať telesnú hmotnosť

Podporuje:

  • Mentálne a kognitívne funkcie
  • Vyváženú funkciu imunitného systému
  • Mužské a ženské reprodukčné funkcie
  • Metabolizmus tukov a cukrov

Pomáha udržiavať:

  • Silné a zdravé kosti a kĺby
  • Rovnováhu a bezproblémovosť menštruačného cyklu
  • Zdravie močovej sústavy
  • Zdravie prostaty

Užívanie: Prípravok sa užíva tradične raz denne, rozpustený v teplej vode, čaji alebo mlieku s teplotou do 39°C. Odporúča sa filtrovaná a nechlórovaná voda. Počiatočné dávky by mali mať veľkosť zrna pšenice a neskôr až veľkosť hrachu. Do roztoku je možné pridať aj ghee (prepustené maslo), kokosové maslo alebo med. 

Priloženou lyžičkou odlomte kúsok šilajitu vo veľkosti zrnka pšenice alebo veľkosti hrášku a rozpustite ho v 200 ml tekutiny. Shilajit sa úplne rozpustí v priebehu niekoľkých minút. Premiešame a konzumujeme. 

POZNÁMKA: pri pravidelnom dlhodobom otváraní pohára sa z múmia odparuje voda a mumio môže začať postupne tuhnúť. V takom prípade stačí do pohára pridať pol lyžičky čistej vody, aby získalo svoju pôvodnú živičnú formu.

Odporúčaná denná dávka (0,2 až 0,6 g) by sa nemala prekročiť. 

Po troch týždňoch užívania sa odporúča týždenná prestávka.

Shilajit alebo mumio sa dajú použiť rôznymi spôsobmi! Je výbornou prísadou do regeneračných nápojov, smoothies a kulinárskych špecialít. Dobre funguje aj s inými doplnkami stravy, potravinami a superpotravinami, pretože zvyšuje a obohacuje ich potenciál. 

V oblasti kozmetiky sa shilajit používa na prípravu peelingov, zábalov a mastí, ktoré majú vďaka vysokej účinnosti vynikajúce výsledky. 

Shilajit neobsahuje alergény a je vhodný pre všetky typy pleti. 

Počet dávok v nádobe: 125

Ošetrenie shilajit proti striám, jazvám a celulitíde:

  • rozpustite 1 diel shilajitu v rovnakom množstve čistenej vody
  • v nádobe zohriatej v teplom vodnom kúpeli rozpustite 9 dielov bambuckého masla

Pridajte zmes shilajitu a vody do rozpusteného bambuckého masla a miešajte, kým nezískate rovnomernú štruktúru. Ak chcete, aby mala masť príjemnejšiu vôňu, pridajte kvapku obľúbeného esenciálneho oleja. Nechajte masť vychladnúť, aby získala pevnejšiu textúru.

Aplikácia:

  • Postihnuté miesta masírujte raz až dvakrát denne, najlepšie po sprche, keď sú kožné póry otvorené.
  • Pre väčší účinok naneste hrubšiu vrstvu masti a nechajte pôsobiť 2 hodiny. Po použití si dajte vlažnú sprchu.

Výsledky je možné vidieť za 4-6 týždňov. 

Roztok shilajitu a čistenej vody je možné primiešať aj do denného alebo nočného krému. Používajte na omladenie a revitalizáciu pokožky tváre.

Skladovanie: v izbovej teplote, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. 

Krajina pôvodu: Altajská republika

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)