Khadi - rastinná farba na vlasy ČISTÉ INDIGO 100g

9104

ČISTÉ INDIGO - RASTLINNÁ FARBA NA VLASY

  • hlboká chladná čierna s modrým leskom
  • dlhotrvajúca, sýta, prirodzená farba

  • vynikajúce krytie vrátane šedivých vlasov

  • brilantný lesk a výrazný objem

  • intenzívne ošetruje vlasy a vlasovú pokožku

  • bez syntetických látok, 100% rastlinná a vegan

  • s certifikáciou BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

13,96 € s DPH

139,60 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno
Bez GMO Ano
Bez pridaného cukru Ano

Detaily

Sila čistého indiga - nechajte sa fascinovať modravou hrou svetla vo svojich vlasoch. Khadi rastlinná farba na vlasy Čisté indigo farbí vlasy hlbokým chladným čiernym odtieňom, s indigovo modrými odleskami. Výsledný tón závisí od východiskovej farby Vašich vlasov, ako aj od zvolenej doby pôsobenia. Spolu s farbou dáva zároveň výrazný lesk, bohatý objem a intenzívnu starostlivosť v jednom kroku! Tento veľmi tmavý odtieň odporúčame aplikovať na priamo iba ak sú Vaše vlasy tmavé.

Máte šedivé alebo svetlé vlasy? V tom prípade zvoľte dvojkrokovú metódu farbenia a pred aplikáciou tohto tmavého odtieňa predfarbite svoje vlasy odtieňom Khadi Color Prep. Táto predpigmentácia zaistí optimálny tmavý výsledok finálneho odtieňa. 

Tak ako všetky rastlinné farby na vlasy Khadi, je aj tento odtieň 100% prírodný, vegan a je nositeľom certifikácie BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika. Je teda bez akýchkoľvek syntetických farbiacich zložiek, zvýrazňovačov farieb či kovových solí. A samozrejme bez amoniaku a peroxidov. Má vynikajúcu kryciu schopnosť, vrátane šedivých vlasov. Indigo - rastlina Indigofera tinctoria - jediná ingrediencia tohto odtieňa, zaisťuje sýtu, prirodzene žiarivú farbu a zároveň intenzívnu starostlivosť.

Doba pôsobenia je 30 - 120 minút. Čím dlhšia je zvolená doba pôsobenia, tým intenzívnejší a tmavší je výsledok. Tento odtieň sa zalieva vodou s teplotou 50°C. Jednotlivé Khadi odtiene môžete medzi sebou miešať a vytvárať si svoje vlastné farebné nuansy.

Rastlinné pigmenty čisto prírodných farieb na vlasy Khadi obklopia každučký vlas. Budete vnímať a vidieť, ako sú Vaše vlasy silnejšie a predchnuté zdravým leskom. Pre prirodzene krásny a markantne pestovaný vzhľad vlasov.

Preferujete vytvárať si svoje individuálne farbiace zmesi? Odtieň Čisté indigo je ideálnym prídavkom do ostatných odtieňov rastlinných farieb na vlasy Khadi, keď chcete získať tmavší farebný výsledok.

Rastlinné farby na vlasy Khadi v sebe spájajú znalosti ajurvédskej medicíny a najnovšie kozmetické technológie. Naše produkty vyrábame v najvyššej kvalite podľa nemeckých štandardov. Výsledkom je vysoko účinná a zároveň citlivá prírodná kozmetika s cenným zložením, ktorej účinky pocítite sami. Naše farby na vlasy neobsahujú syntetické farbiace, aromatické ani konzervačné látky, zvýrazňovače farieb, peroxidy, amoniak ani iné chemické ingrediencie. Farbia, chránia a posilňujú Vaše vlasy a ošetrujú pokožku hlavy čisto prírodnou cestou. Prečo sme si tým takí istí? Pretože ich pre Vás nechávame pravidelne testovať v nezávislých a kvalifikovaných laboratóriách. Rastlinné farby na vlasy Khadi sú certifikované nemeckým spolkovým zväzom priemyselných a obchodných podnikov (BDIH) podľa medzinárodného štandardu COSMOS AISBL a sú nositeľmi renomovanej certifikácie BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika.

Použitie:

Zmiešajte farbiaci prášok s vodou s teplotou 50°C.  Vodu pridávajte postupne, až kým nevznikne krémová pasta konzistencie kyslej smotany. Na vlasy po ramená je potrebných cca 80 - 100 g prášku. Pastu naneste na čerstvo umyté vlasy osušené uterákom, ideálne pomocou štetca. Nanášajte ju čo možno najteplejšiu, avšak nie horúcu. Optimálne je začať na pokožke a následne pokračovať dĺžkami, prameň po prameni. Môžete tiež zvoliť len dofarbenie odrastov. Vlasy zakryte igelitovou čiapkou (je súčasťou balenia, spolu s rukavicami) a uterákom či teplou čiapkou.

Farbu nechajte pôsobiť 30 - 120 minút. Čím dlhšie necháte farbu pôsobiť, tým intenzívnejšia a tmavšia bude výsledná farba. Ak chcete iba osvieženie farby, zvoľte 15 - 30 minút. Potom pastu vypláchnite iba vodou. A hotovo.

Vyhnite sa umývaniu vlasov šampónom po dobu 24 - 48 hodín po farbení, pretože zafarbenie sa vplyvom oxidácie na vzduchu ešte vyvíja. Pred prvým umývaním šampónom odporúčame použiť Khadi vlasový olej, ktorý podporí fixáciu pigmentov. Stačí ho nechať pôsobiť 30 minút. Vlasy umyte prírodným šampónom.

Odporučenie: každý vlas je iný. Tak ako všetci sme iní, tak aj štruktúra a pigmentácia vlasu je individuálna. Individuálne výsledky sa teda môžu v prípade prírodných farieb líšiť. Najlepšie je preto otestovať si farbu najskôr na nenápadnom prameni vlasov.

Zloženie (INCI): Indigofera Tinctoria (indigo) Leaf Powder.

Krajina pôvodu: India

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (14)