Štava z čiernej reďkovky 100% 500ml Eko Medika

7404

Čistá šťava z čiernej reďkovky, vďaka fytoncídom vďačí za svoje antibiotické účinky a horčičným siliciam obsahujúcim síru za svoj blahodárny vplyv na pečeň.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

13,13 € s DPH

26,26 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Pomáha pri ochoreniach žlčníka a žalúdka. Prečisťuje obličky a močové cesty. Ničí baktérie, uvoľnuje hlieny, uľahčuje vykašliavanie, odstraňuje zápchu, plynnatosť a pálnie záhy. Je zdrojom nutričných látok potrebných pre krvotvorbu a rast buniek. 

Obsahuje vitamíny: C, B, A, S, Mg, Zn

Zloženie: Šťava z čiernej reďkovky (Raphanus sativus L.), kyselina askrobová (vitamín C) 120 mg v 50ml. Pasterizované. Bez pridania cukru. 

Užívanie: Vypiť 25 ml 1-2 krát denne minimálne pol hodiny pred jedlom. Pred každým použitím pretrepať. Maximálna denná dávka (50 ml) obsahuje 50 ml šťavy z čiernej reďkovky a 120 mg vitamínu C, čo predstavuje 150% dennej doporučenej dávky. Nedoporučuje sa prekračovať maximálna denná dávka počas celého dňa. Produkt nemôže byť aplikovaný ako náhrada pestrej stravy. Výrobok nie  je určený pre deti do 3 rokov. Tehotné a dojčiace ženy by sa mali pred použitím poradiť s lekárom. Usadenina na dne fľaše nie je závadou. Farba, vôňa a chuť sa môžu mierne odlišovať v závislosti od výrobnej šarže.

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 18,8 kcal/80 kJ
  •          Tuky: 0 g
  •          Sacharidy: 8 g
  •          Bielkoviny: 1 g

 

Krajina pôvodu: Slovensko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)