Masticha žuvačky mäta 13g

7440

Mastichové žuvačky obsahujúce originálnu mastichu z ostrova Chios sa odporúčajú užívať pre podporu zdravej ústnej dutiny.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

1,35 € s DPH

103,85 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Mastichové žuvačky majú oveľa širšie pole pôsobnosti než len zabezpečenie sviežeho dychu a chutnej príchuti. Práve vďaka obsahu mastichy pôsobia aj na zdravie ústnej dutiny a môžu dopomôcť k zdravému chrupu. Medzi najčastejšie znaky problémov v ústnej dutine patrí zubný kaz, zubný povlak, nepríjemný zápach z úst, či paradentóza. Ďalší význam mastichových žuvačiek možno hľadať v tom, že vďaka obsahu mastichy ich možno považovať za výživový doplnok, ktorý sa odporúča užívať aj pri žalúdočných problémoch. Chioská masticha ako taká sa najčastejšie užíva pri problémoch s tráviacim traktom začínajúcim už v ústnej dutine, preto žutím mastichových žuvačiek môžeme prispieť k zdraviu žalúdka. Kombinácia mastichových žuvačiek a chioskej mastichy.

Pre zvýšenie účinkov mastichy sa odporúča okrem mastichových žuvačiek žuť aj surovú (priemyselne neupravenú) chioskú mastichu, čo je 100% masticha v podobe mastichových kryštálov, nazývaných aj mastichové slzy, ktoré pochádzajú priamo z ostrova Chios.

10 ks mastichových žuvačiek v jednom balení


ODPORÚČANÉ UŽÍVANIE: 1-2 mastichové žuvačky po každom jedle


UPOZORNENIE: Stanovená denná dávka sa nesmie presiahnuť. Masticha sa neodporúča požívať tehotným ženám, malým deťom a osobám alergickým na živicu. Masticha nie je náhradou pestrej stravy. Uchovávať mimo dosahu malých detí.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)