Syrovátka sušená 500 g sáčok Mogador

4395

Srvátka je vyvážený nápoj, ktorý zabezpečí rýchle a plynulé zásobenie všetkých orgánov potrebnými vitamínmi a minerálmi. Obsiahnuté vitamíny pomáhajú zvyšovať účinnosť imunitného systému a celkovo pozitívne pôsobia na psychický i fyzický stav človeka. Má tiež jedinečný efekt pri celulitíde.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

2,85 € s DPH

7,13 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Nie

Detaily

Doporučujeme používať ako náhradu kravského mlieka, najmä alergikom na mlieko, športovcom, ženám v menopauze a tiež je veľmi vhodná pri očistných a detoxikačných kúrach. Neobsahuje takmer žiadne tuky a soli, ale obsahuje mnoho kvalitných ľahko stráviteľných bielkovín, ktoré sú bohaté na základné aminokyseliny.

Súčasťou srvátky sú vitamíny B1, B2, B6, B12, E, C a mliečny cukor. Obsahuje tiež fosfor, vápnik, draslík, sodík a zinok. Srvátka je dôležitá pre metabolizmus, pretože čistí črevá a podporuje tvorbu črevnej mikroflóry. Má pozitívny vplyv aj na hladinu cholesterolu.

POUŽITIE: 2 polievkové lyžice 20g srvátky rozmiešajte v 200ml teplej vody. Pre prípravu studeného nápoja je vhodné použiť mixér alebo šejker.

Obsah tuku max. 2,0%. Výrobok neobsahuje mliečnu bielkovinu a mliečny cukor.

Ovocný koktejl: (rozmixujte srvátku s vodou a ovocím podľa chuti). Vyskúšajte pridať si ju namiesto sušeného mlieka do kávy.

Srvátkový kúpeľ: Srvátka je ideálna aj k príprave kúpeľa. Vaša pokožka bude hladká a hebká, keď do vane plnej vody primiešate 200–300g srvátky. Kúpeľ by mal trvať 15-20 minút. Vitamíny obsiahnuté v srvátke sa intenzívne postarajú o Vašu pokožku. Skvele ju vyhladia, zregulujú jej pH a podporia prirodzené regeneračné procesy.

Srvátková maska: Sviežu a hladkú pleť budete mať po aplikácii masky z 3 polievkových lyžíc sušenej srvátky, ktoré zmiešate s teplou vodou tak, aby vznikla hustá kaša. Naneste ako bežnú pleťovú masku. Nechajte pôsobiť 10-15 minút, potom opláchnite. Srvátka dodá pleti výživné a regeneračné prírodné látky, potrebné pre zachovanie hebkosti a pružnosti. Srvátková maska dodáva mladistvý vzhľad.

Zloženie: sušená srvátka - nápoj v prášku

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 1532 kJ /361 kcal
  •          Tuky: 0,5 g

o    z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g

  •          Sacharidy: 76 g

o    z toho cukry: 68 g

  •          Vláknina: 0 g
  •          Bielkoviny: 13 g
  •          Soľ: 2,8 g

 

 

Krajina pôvodu: Česká republika

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)