Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
6493
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke 1/3-2/3 celozrnnej, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky.
Pozor: na sklade sú posledné kusy
Dátum dostupnosti: 01.01.0001
Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Bez lepku | Nie |
Bez sóje | Áno |
Bio | Nie |
Vegan | Áno |
Celozrnné múky sú mleté z celého zrna. Obsahujú teda okrem bielkovín, sacharidov a tukov tiež vlákninu, minerálne látky z klíčkov a vitamíny.
Múka je vhodná na pečenie koláčov, chleba, rôzneho pečiva, placiek, zákuskov a zahusťovanie pokrmov.
Zloženie: múka ražná.
Výživové hodnoty na 100g:
Krajina pôvodu: Česká republika