Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Prírodný trstinový cukor má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť hotového pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšej Demerare a surovému cukru nie je úplne sypký.
Čakankový sirup je úplne nový druh alternatívneho sladidla. Vyrába sa jedinečnou patentovanou metódou z koreňa čakanky. Je výnimočný mimoriadne vysokým obsahom prospešnej vlákniny a veľmi nízkym glykemickým indexom. Neobsahuje lepok, laktózu, konzervačné látky ani arómy.
Ryžový sirup je svetlý, tekutejší než ostatné rastlinné sirupy a má pomerne nízku sladivosť. Hodí sa pre studenú aj teplú kuchyňu. Vyrába sa fermentáciou ryže. Jeho najväčšou výhodou je jeho jemná, neutrálna aróma, ktorá neovplyvňuje chuť výsledného pokrmu.
Med vhodný na každodenné použitie a posilnenie imunity. Koncentrácia 100mg/kg metylglyoxalu je hranica, pri ktorej boli preukázané výnimočné vlastnosti Manuka medu.
Prírodný doplnok výživy extrémne bohatý na vápnik, železo a iné prospešné zložky. Trstinová melasa sa najčastejšie používa ako dochucovadlo pre orientálnu kuchyňu.
Prírodné sladidlo získané z klíčkov ryže. Je vhodné na osladenie čaju, na pečenie, do dezertov či múčnikov. Je zdravou náhradou klasického bieleho cukru. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky a jeho konzistencia je podobná medu. Neobsahuje pridaný cukor.
Sladenky sa výborne hodia na pečenie, keďže podporujú kvasnú činnosť droždia a tým vznik objemu pečiva. Kôrke chleba dajú krásnu farbu a elasticitu. Zvyšujú trvanlivosť a stráviteľnosť. Často sa používajú v pekárenstve, pri výrobe piva a ovocných vín. Majú charakteristickú vôňu a chuť, podobnú medu.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Kvalitný český med z agátových kvetov z včelieho dvora v Ledniciach. Má lahodnú a jemnú chuť. Pravý med vždy trochu škriabe v krku, avšak agátový najmenej. Niekedy sa stretneme s výrazom "najsladší med", a naozaj tak aj pôsobí, preto v porovnaní s inými medmi sa agátového dávkuje menej.
Včelí med zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Priaznivo ovplyvňuje krvný obeh, vyživuje srdce, obsahuje látky podporujúce tvorbu kostí. Posilňuje nervovú sústavu, dobrý spánok, veselosť a dobrú pamäť. Peľové zrná v kvetových medoch sú zdrojom vitamínov.
Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Lipový med je voňavej a príjemnej chuti. Patrí medzi celkovo najlepšie jednodruhové medy. Má svetložltú, v kombinácii s medovicou až oranžovo-žltú farbu. Pomaly kryštalizuje.
Zmiešaný lesný med má v modernej zdravej výžive nezastúpiteľné miesto. Pre svoje cenné látky, minerály, vitamíny a enzýmy je nesmierne vyhľadávaný. Je všeobecne uznávanou hodnotou tisícročným používáním.
Kukuričný sirup patrí medzi sirupy s neutrálnou chuťou, má krásne zlatistú farbu a jemne sladko vonia. Použitie je univerzálne, hodí sa všade tam, kam potrebujete dodať sladkú chuť.
Datľový sirup je prírodným sladidlom, ktoré vďaka svojmu zloženiu a nižšiemu glykemickému indexu nezaťažuje pankreas. Datľový sirup oproti bežnému cukru neprekysľuje žalúdok (má vyššie pH) a neprispieva k vyplavovaniu niektorých minerálov z ľudského organizmu.
Hnedý kokosový cukor sa získava zo sladkého nektáru z kvetov kokosovej palmy.
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy.
Prírodné práškové sladidlo, ktoré obsahuje glykozidy steviolu získané zo stévie a je vhodné aj pre diabetikov.
Úplne prírodné zlatistý sirup je vyrobený z čerstvého zázvoru. Lahodná chuť sirupu je daná vysokým obsahom zázvoru (30%) v bio kvalite. Použitie zázvorového sirupu je veľmi univerzálne. Je vhodný nielen do nápojov, dezertov či šalátov, ale možno ho využiť pri príprave dressingov, osviežujúcich limonád či čajov.
Stolové sladidlo na báze isomaltu a glykozidov steviolu.
Panela svojím vzhľadom trochu pripomína hnedý cukor alebo med. Nemá však s rafinovaným cukrom ani medom nič spoločné. Je to sladká tuhá šťava z cukrovej trstiny. Na rozdiel od hnedého cukru má panela neporovnateľne bohatšiu škálu chutí a hlavne vôní, podobne ako med. Panela obsahuje 5 x viac minerálnych látok ako hnedý cukor a 50 x viac minerálnych látok...
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Pasta zo sušených datlí. Vhodná ako náhrada cukru pri pečení, alebo na výrobu raw dezertov.
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Táto šťava obsahuje okrem cukru tiež biologicky aktívne látky, potrebné k jeho stráveniu. Tie však zostávajú v sirupe, ktorý zostáva po oddelení kryštálikov cukru zo zahustenej trstinovej šťavy v melase.
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Xyllit, xylitol alebo brezový cukor je cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Bio škoricový cukor je kvalitná alternatíva bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť konečného pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšie Demerara a surovému cukru nie je úplne sypký.
Pastovaný kvetový med s extraktom BIO rakytníka rešetliakovitého.