Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Tradičná japonská sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov a morskej soli. Za pomoci fermentačnej kultúry - mikroorganizmov Aspergillus oryzae zreje dlhú dobu v drevených kadiach. Má ešte výdatnejšiu chuť než omáčka Shoyu.
Tradičná japonská sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov a morskej soli. Za pomoci fermentačnej kultúry - mikroorganizmov Aspergillus oryzae zreje dlhú dobu v drevených kadiach. Má ešte výdatnejšiu chuť než omáčka Shoyu.
Tradičná japonská sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov a morskej soli. Za pomoci fermentačnej kultúry - mikroorganizmov Aspergillus oryzae zreje dlhú dobu v drevených kadiach. Má ešte výdatnejšiu chuť než omáčka Shoyu.
Teriyaki je vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Má slanú chuť. Je vhodná na marinovanie mäsa, rýb do zálievok atď.
Vďaka vysoko kvalitným surovinám použitým na jej výrobu, Bio horčica Spak skvelo dochutí pokrmy na vašom sviatočnom stole. Suroviny na výrobu tejto vynikajúcej horčice pochádzajú iba z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Morské riasy, vhodné napríklad do šalátov, polievok, rizota. Patria k riasam s najvyšším obsahom jódu.
Wakame sú dlhá morská riasa s tmavo zelenými listami. V Japonsku je neoddeliteľnou súčasťou stravy. Morská riasa Wakame sa používa aj na čistenie krvi a posilnenie imunity.
Miso je jednou z hlavných kulinárskych surovín Ázie. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, ktorá sa používa najmä na prípravu miso polievok, na ochutenie restovaných jedál, do marinád, dressingov, omáčok a pod.
Tradičná japonská sójová omáčka, na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Je vyrobená prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ani farbivá.
Sladký ryžový ocot, vhodný na ochutenie pokrmov. Je vyrobený prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ani farbivá. Má silnú a pretrvávajúcu arómu. Pripomína sójovú omáčku a sladový ocot.
Ryžové miso je výživné slané ochucovadlo v bio kvalite, ktoré sa používa na zvýraznenie chuti. Môže sa použiť takmer ku každému jedlu, ale malo by sa pridávať v malých dávkach.
Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Ume ocot je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Tento „ocot“ je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou.
Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Ume ocot je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Tento „ocot“ je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou.
Miso natto sú fermentované, uvarené sójové bôby. Natto je vďaka fermentácii oveľa ľahšie stráviteľné ako samotné sójové bôby. Jeho povrch je slizký so syrovou štruktúrou. V ázijských krajinách sa natto používa na ryžu, pridáva sa do miso polievok a zeleninových jedál. Je to tradičná pochúťka japonského vidieka.
Bio sušené rajčiny vypestované pod talianskym slnkom boli nakrájané, posolené morskou soľou a usušené na slnku.
Klasická kvalitná majonéza, vyrobená z repkového oleja. Vhodné aj pre celiatikov.
Nori je najrozšírenejšia morská riasa predovšetkým vďaka svojej výbornej chuti. Riasy môžete jesť samotné ako desiatu alebo nimi obohatiť polievku či šalát. Možno nimi skrátiť aj dobu varenia strukovín. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.
100% paradajkové pyré je výborné nielen na priamu konzumáciu, ale aj ako prísada do jedál...
Sušené droždie obohatené 7% sladovým výťažkom.
Laminaria je jedna z najrozšírenejších a najpoužívanejších morských rias. Obsahujú veľké množstvo minerálov, vitamínov, bielkovín a vlákniny. Používajú sa na ochutenie zeleninových alebo obilných pokrmov, polievok či ako ozdoba do šalátov.
Vyvážený zeleninový bujón Natur Compagnie dodá vašim jedlám skvelú chuť. Rastlinný, bez glutamanu, pridaných zvýrazňovačov chuti, stužených tukov a cholesterolu.
Vychutnajte si bujón trošku inak. Zásluhou použitých jedinečných surovín je Bujónka plná čerstvosti a geniálnych chutí. Vyniká príjemnou textúrou a neodolateľnou vôňou. Vylúčením chemických prísad ponúka zdravšiu alternatívu varenia do každej kuchyne.
Paradajky použité na výrobu tohto pretlaku dozreli v slnečnej Umbrii a po zbere boli rýchlo spracované. Výrobca pretlaku totiž používa iba plody, ktoré vyrástli na jeho vlastnej ekofarme. Paradajky sa tak nemusia po zbere diaľkovo transportovať a výrobca má dokonalú kontrolu nad tým, aké plody pri výrobe používa. Počas šetrnej prípravy si pretlak uchováva...
Zeleninový bujón v bio kvalite. Tento zeleninový bujón plnohodnotne nahrádza zeleninový alebo mäsový vývar, zložitý na prípravu. Je možné ho použiť do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a cestovinových jedál. Z jednej kocky je možné pripraviť pol litra vývaru. Bujón je vyrobený zo surovín výhrade v bio kvalite. Neobsahuje glutamát sodný ani žiadne...
Sushi zázvor – nakladané zázvorové plátky BIO, bez gluténu, kosher.
Rajčinový bio pretlak, bez pridaného cukru a zahusťovacích látok.
Kečup s bohatým podielom paradajok, bez pridaného škrobu a konzervantov.
Omáčka z drvených rajčín. Na rozdiel od rajčinového pretlaku sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti a vône rajčín než paradajkový pretlak.
Nepasterizovaný a nefiltrovaný jablčný ocot má mimoriadne priaznivé účinky na tráviaci trakt a mnohé ďalšie priaznivé účinky na zdravie. Spĺňa kritéria surovej stravy.