Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, jemného pečiva, sušienok, palaciniek, placiek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slúži ako spojivo. Svoju hrubosťou zodpovedá polohrubej múke.
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.
Vhodná pre bezlepkovú diétu. Široké využitie v kuchyni v kombinácii s ďalšími typmi múky. Múka sójová odľahčí cesto z bežnej múky. Dodá cestu tiež skvelú orechovú príchuť.
Bezlepkové múčne zmesi zo Žitnoostrovskej bezlepkovej pekárne vôbec neobsahujú lepok, laktózu, sóju, mlieko, vajcia, pridané konzervanty ani droždie. Práve preto pri príprave pekárenských výrobkov z týchto zmesí ich netreba nechávať kysnúť, cesto sa nadvihne vďaka tepelnej reakcii sódy bikarbóny a citrónovej šťavy (alebo jablčného octu).
Pohánková bezlepková múčna zmes na tmavý chlieb neobsahuje vajcia, sóju, laktózu, lepok a droždie. Je vhodná na výrobu tmavého chleba pre ľudí citlivých na lepok a je určený aj pre bežného konzumenta s rôznymi intoleranciami.
V kuchyni využívaný ako veľmi kvalitný škrob. Kuzu je popínavá rastlina podobná vínnemu kríkmi. Jeho koreň je veľmi tuhý a má obrovskú silu, dokáže prerásť aj skalou. Škrob získaný z tohto koreňa má významné liečebné účinky.
Bezlepková múčna zmes na pečenie neobsahuje vajcia, sóju, laktózu, lepok a droždie. Je vhodná na prípravu nielen palaciniek ale aj zákuskov, koláčov, piškótového cesta a piškót, tôrt, bábovky muffinov a mnohých iných dobrôt.
Rastlinná vláknina, pomocou ktorej vieme zvýšiť v pečivách obsah vlákien. Tým spomalíme vstrebávanie sacharidov. Bambusová vláknina, ktorá sa nevstrebáva, je vhodná pre diabetikov, pri paleo a bežnej diéte. Pridaním do cesta koláčov, muffinov a chleba získame dokonale chrumkavé pečivo
Bezlepková múčna zmes na hnedý chlieb so semienkami neobsahuje žiadne prísady, konzervanty ani farbivá. Jej hlavnou zložkou je tapioková múka – vyrobená z manioky – ktorá má mnoho priaznivých účinkov. Má vysoký obsah vlákniny, znižuje pocit hladu, pomáha pri vylučovaní tuku z ľudského organizmu, znižuje krvný tlak.
Múka z tekvicových jadierok je kvalitná a výživná paleo múka, ktorá je vyrobená pomletím zvyšku ošúpaných tekvicových jadierok po mechanickom vylisovaní oleja. Týmto sa múka zbaví množstva nadbytočného oleja a získa sa jemne mletý produkt typickej zelenkavej farby s charakteristickou arómou a chuťou.
Ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Okrem pečenia chleba sa výborne hodí na pečenie perníkov, zahusťovanie polievok, obilné placky a kaše.
Bezlepková zmes na rustikálny chlieb obsahuje ľanovú a jablčnú vlákninu. Jedná sa o tmavý chlieb s jedinečnými vlastnosťami.
Hladká ryžová múka, prirodzene bezlepková. Je vhodná na zahusťovanie alebo na prípravu sladkých aj nepečených dezertov.
Pohánková celozrnná múka, bohatá na vitamíny skupiny B, fosfor, vápnik, železo a rutín. V kuchyni plne nahradí múku pšeničnú.
Táto bezlepková zmes je určená na prípravu tradičných halušiek - bryndzové, tvarohové, strapačky - alebo ako príloha k mäsovým jedlám na šťave. Rovnako z nej možno pripraviť knedličky do polievky, napr. Po pridaní vajíčka, pochutín alebo korenie.
Pšeničná jemná špeciál BIO z celých zŕn pšenice. Celozrnné múky sa vyznačujú vyšším podielom vlákniny, bielkovín, enzýmov, vitamínov, minerálov a ostatných živín, v porovnaní s múkou, ktorá je zbavená otrúb a klíčkov. Zachovávajú si všetku vlákninu a živiny celého zrna. Pečivo je tmavšie, ťažšie, chuť komplexnejšia.
Pomocou múčnej zmesi sa dajú ľahko pripraviť domáce langoše bez laktózy, ktoré neobsahujú mlieko, vajcia, sóju, kukuricu a semienka.
Sypká zmes na prípravu bezlepkových placiek, ktoré môžete podávať samotné alebo ako prílohu. Základnou ingredienciou je cícer.
Jemná žltá múka z cíceru. Cícerová múka je základom tradičnej indickej kuchyne. Vďaka výborným nutričným vlastnostiam je vhodná pre deti a tehotné ženy, diabetikov aj celiatikov.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Jemné mletá celozrnná ražná bio múka. Ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť.
Zmes na prípravu bezlepkového chleba s ľanovou vlákninou. Je určená nielen pre celiatikov, ale pre všetkých vyznávačov zdravého životného štýlu.
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje nezameniteľnou orieškovou chuťou. Môžeme ju použiť namiesto pšeničnej múky do všetkých obľúbených jedál. Je výborná na pečenie chleba, koláčov, zákuskov a iných dobrôt.
Špaldová múka na pečenie chleba, v bio kvalite. Chlebová múka pre jednoduché pečenie domáceho chleba. Táto chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, aby dokázala naviazať viacej vody a cesto z nej je potom hutnejšie.
Polohrubá špaldová múka v bio kvalite. Táto múka sa používa najmä na prípravu buchiet, koláčov a mnohých ďalších pečených sladkých dezertov.
Hladká pšenová múka. Je prirodzene bezlepková a používa sa najmä na pečenie. Pšeno je dobrým zdrojom draslíku, horčíku, fosforu, železa, medi, zinku.
Bezlepková nekysnutá rýchla knedľa určená ako príloha v prášku.
Čirok patrí medzi obilniny pestované odpradávna, jeho história siaha až do starého Egypta. Dnes je rozšírený na všetkých piatich kontinentoch, pričom najlepšie sa mu darí v Amerike a v Afrike. Z nutričného hľadiska je cenený pre svoj vysoký podiel bielkovín, aminokyselín a ako zdroj kvalitných sacharidov. V USA ho prezývajú "pšenica celiatikov".
Sezamová múka je zdravá paleo múka, ktorá sa vyrába z odtučnených sezamových semienok. Pred samotným mletím sa zo semien mechanicky vylisuje prirodzene obsiahnutý olej. Následne vyrobená jemná sezamová múka má o približne 30% vyššiu nutričnú hodnotu ako pôvodné sezamové semienka. Pri použití v receptoch dodáva jedlám lepšiu chuť a lepšie nutričné vlastnosti.
Hladká kukuričná múka, vhodná na zahustenie omáčok, polievok a na prípravu kysnutého cesta alebo kukuričného pečiva. Múka je prirodzene bezlepková. Ideálny doplnok zdravej výživy.