Khadi elixír šampón NEEM BALANCE proti lupinám... 200ml

8845

Neem Balance Shampoo čistí bez obsahu síranov a dodáva pokožke hlavy rovnováhu. Jeho zloženie obsahuje ajurvédsky elixír vyrobený z ručne zbieraných indických bylín a má vyrovnávajúci účinok vďaka triáde prírodných účinných látok. Neem, mníšske korenie a horčicový olej pracujú v synergii, aby prečistili a upokojili a vrátili vlasovú pokožku do rovnováhy.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

17,46 € s DPH

87,30 € za l

Detaily

Khadi elixír je prevarený koncentrát ajurvédskych liečivých rastlín a esencia šampónov Khadi. Všetky prísady do šampónov, ako sú byliny a koreniny sa varia tradičným spôsobom na otvorenom ohni až po koncentrát, ktorý sa potom pridá do šampónu alebo olejového základu. Táto osvedčená výroba je mimoriadne efektívna, pretože účinné látky je možné získať z rastlín a bylín dlhodobým varením a tým je ich účinok dodatočne zosilnený - podobne ako pri liečivom čaji, ktorý necháte dlho povariť.

Použitie:

  • Množstvo šampónu napeňte v dlani vodou zodpovedajúce dĺžke vlasov.
  • Zamatovú penu naneste na vlasovú pokožku, aby ste aktivovali vlasové korienky a rozotrite ju po dĺžkach vlasov pre výživnú starostlivosť.
  • Aby ste mohli optimálne rozvinúť jeho ošetrujúci účinok, môžete šampón nechať pôsobiť.
  • Potom dôkladne opláchnite vlažnou vodou.
  • Odporúča sa používať Neem Balance Shampoo striedavo s Lavender Sensitiv Shampoo.

Hodnota pH: 6,8 - 7,2.

Zloženie: Aqua (voda), Coco Glucoside, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium PCA, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower Oil [1], Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Trigonella foenum graecum seed extract [1], Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acacia Concinna Fruit Extract [1], Aloe Barbadensis (Aloe Vera) extrakt z listov [1], Azadirachta Indica Leaf Extract [1], Emblica officinalis fruit extract [1], Indigofera Tinctoria Leaf Extract [1], Lawsonia Inermis Leaf Extract [1], oryza sativa (ryža) bran oil [1], Sapindus Mukurossi (Fruit) Extract [1], vitex negundo leaf extract [1], Zinc Pca, Disodium Cocoyl Glutamate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus - olej z listov, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium Gluconate, Salicylic Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Azadirachta Indica (Neem) Oil [1], Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Limonene [2], sorbic acid, Sodium Benzoate, Tocopherol (Vitamín E), Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate (Vitamín C),

[1] Z ekologického poľnohospodárstva

[2] Z prírodných éterických olejov

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)