Prírodný tuhý deodorant Luscious lime 48g

8514

Luxusná vôňa v kombinácii limetky, mandarínky a bergamotu. Neboli pridané žiadne syntetické látky a hliník, aby dezodorant nebol pre vaše telo škodlivý. Lepšie pre vaše telo a lepšie pre planétu. Vďaka kombinácii kokosového oleja, sódy bikarbóny a prášku z kukuričného škrobu sa dezodorant ľahko rozotiera a pokožka je zamatovo hebká. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

12,85 € s DPH

267,70 € za kg

Detaily

Prírodné zložky dezodorantoch sa rýchlo vstrebávajú do pokožky a pôsobia upokojujúco a zvlhčujúco. Pomáha vám zostať svieži prirodzeným spôsobom. K dezodoračnému účinku prispieva sóda bikarbóna, ktorá prirodzene neutralizuje pachy a má antibakteriálne vlastnosti. 

ZloženieSodium Bicarbonate, Zea Mays (Corn) Starch, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetyl Esters, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Cera, Limonene, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Tocopherol, Linalool, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Citral, Geraniol *Organic

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)