Šampón tuhý - Amla a vanilka 60g

7765

Cez vôňu sladkej vanilky sa preneste do ďalekého orientu. Zoznámte sa s Amlou, indickým egrešom! Tento stáročiami overený prírodný kondicionér zanecháva vlasy hladké a lesklé. Vďaka vysokému obsahu aminokyselín, tanínu a vitamínu C ich vyživuje po celej ich dĺžke. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

10,69 € s DPH

178,16 € za kg

Detaily

Šampón je skvelý na cestovanie, nezaberie veľa miesta, nerozleje sa, môžete ho vziať na palubu lietadla. Navyše neprodukuje prebytočný odpad ako tekuté šampóny balené v plastoch.

Šampón neobsahuje žiadne parabény či silikóny, preto je vhodný na použitie pri prírodnom farbení a vlasových kúrach. Naviac jej vôňu si zamilujete.

Šetrné zloženie s účinnými aktívnymi látkami pokožku nevysúša, naopak zanecháva ju hydratovanú a vlasy lesklé a hladké.

POUŽITIE: Šampón jemne pošúchajte po mokrých vlasoch, prstami rozpeňte a zmyte. Po použití nechajte šampón voľne oschnúť.

Zloženie: Sodium Cocoyl Isethionate (tenzid derivovaný z kokosového oleja), Sodium Lauryl Sulfoacetate (tenzid derivovaný z kokosového a palmového oleja), Aqua (voda), Emblica Officinalis Fruit Powder (zomleté vysušené ovocie Amla), Glycerine (glycerín), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Panthenol (pantenol), Parfum (vanilková vôňa), Citric Acid (kyselina citrónová), CI77492 (prírodné farbivo).

Vyrobené v slovenskej manufaktúre.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)