Kniha Protiprdkavá kuchárska kniha / Kachútová,Gálisová, Ing.Bukovský

8822

V tejto knihe nájdete 7 kapitol a vyše 110 receptov, ktoré vám môžu zásadne zmeniť nielen trávenie, ale aj celkové zdravie, imunitu aj celý život.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

21,75 € s DPH

21,75 € za ks

Detaily

Nafukovanie, bolesti a kŕče. Hnačka, zápcha aj reflux. Syndróm dráždivého hrubého čreva, potravinové senzitivity, alergie, chronický zápal, zápal slepého čreva, hemoroidy, divertikuly, polypy, rakovina lymfatických uzlín tráviaceho traktu, rakovina hrubého čreva a veľa iných problémov a diagnóz môže byť následkom poruchy vnútorného prostredia... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich zvládnuť?

Syndróm dráždivého/dysfunkčného hrubého čreva býva často vonkajším prejavom tejto nebezpečnej zmeny v tráviacom trakte a jeho zanedbanie zvyšuje riziko následných komplikácií až po ohrozenie života.

Táto kniha Vám vysvetlí všetky potrebné informácie a súvislosti a prináša kompletný manuál postupu tzv. FODMAP konceptu, ktorý je v súčasnosti považovaný za najlepšie preskúmaný a najúčinnejší spôsob riešenia. Autori tejto knihy s ním majú už 7-ročné skúsenosti a zdieľajú s vami všetko, čo o týchto zložitých veciach vedia.

Zoznam textových kapitol knihy: ▪ Meteorizmus a flatulencia – nepozvaná spoločnosť ▪ Dráždivé črevo – syndróm dnešnej doby ▪ Črevná mikrobiota – nový vesmír nášho vesmíru ▪ FODMAP nie je FÚDMEP ▪ FODMAP koncept AKV – Eliminačná fáza ▪ FODMAP koncept AKV – Reintrodukčná fáza ▪ FODMAP koncept AKV - Vyhodnotenie

V našej Protiprdkavej kuchárskej knihe nájdete hlavne:

  • Vyše 110 nízko-FODMAP-ových receptov, ktoré pripravili a dôkladne odskúšali spoluautorky Ivana Mesárošová, MSc a Mgr. Petra Gálisová – toto je prvá kompletná slovenská Low-FODMAP kuchárska kniha!
  • recepty na raňajky, polievky, šaláty, hlavné jedlá, dressingy, omáčky, nátierky a dezerty, ktoré sú nielen zdravé a chutné, ale hlavne pomáhajú riešiť syndróm dráždivého čreva (= nafukovanie, bolesti, kŕče, hnačkové a zápchové stavy)
  • všetky jedlá vás inšpirujú svojou farebnou fotografiou
  • recepty používajú bežne dostupné suroviny
  • väčšinu jedál si pripravíte do 25 minút
  • pomedzi recepty nájdete množstvo ďalších nových a zaujímavých informácií o potravinách, črevnej mikrobiote, tráviacich poruchách a diagnózach!

„Sme krehkí, sme zraniteľní na toľkých miestach a v toľkých okamihoch života. Keď človek pochopí tieto základné informácie a uvidí aký zázrak sa skrýva za fungovaním jeho tráviaceho systému a črevného nervového systému, neverím, že s nimi bude zaobchádzať tak zle ako doteraz.“
Dr. Igor Bukovský

„Pôžitok zo sústavného jedla a sústavného trávenia sa zvyčajne končí sústavnými problémami s jedlom a trávením.“
Dr. Igor Bukovský

Táto kniha vás prekvapí, poučí, zabaví a nasmeruje k lepšiemu tráveniu, imunite a zdraviu.

POČET STRÁN: 240

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)