Špaldový vankúš elixír

8149

Špaldový vankúš je naplnený špaldovými plevami, prispôsobujú sa tvaru vášho tela. Hlava a chrbtica sú tak po celú noc optimálne opreté. Svalstvo sa môže predovšetkým v oblasti ramien a šije úplne uvoľniť, čo prispieva k hlbokému zotavujúcemu spánku. Plevy majú schopnosť uskladňovať vzduch, čo umožňuje ich dobré nahrievanie (na radiátore, na slnku a pod.) a prikladanie na bolestivé miesta.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

23,78 € s DPH

23,78 € za ks

Detaily

Špaldové vankúše pohltia v noci telesný pot a odvádzajú nadbytočné teplo - vytvárajú tak príjemnú klímu pre zdravý spánok. Sú predpisované aj na rôzne neduhy napr. proti zablokovanej krčnej chrbtici a z toho plynúcim bolestiam hlavy, zátylku, ramien a chrbta. Pôsobia blahodarne aj pri migréne, nespavosti, chorobách uší a očí, tlmia ochorenia čelových a čeľustných dutín. Úľavu prinášajú pri dne, reume, bolestiach končatín a kĺbov a pod. Plevy dokážu údajne pôsobiť aj proti geopatogénnym zónam.

Ako používať svoj špaldový vankúš?

- ako podpera hlavy alebo zátylku pri čítaní a sledovaní televízie
- ako podložka pod nohy, ohrievač pri rôznych problémoch a ochoreniach
- na každodenný spánok
- na cvičenie
- na cestovanie (najlepšie vankúš umiestniť okolo krku)
- ako podložka na stoličku pri práci v kancelárií

Ako sa starať o vankúš?

Jednoduché natrasenie stačí k uvedeniu vankúša do pôvodného tvaru. Pokiaľ možno, dávajte vankúš často na slnko aby naakumuloval energiu, ktorá potom prejde na vás. Vankúše dlho voňajú po slame, pôsobia upokojujúco a majú dlhú životnosť. Pokiaľ sa vám vankúš ušpiní stačí len dať dolu poťah a vyprať ho.

Rozmer cca 50x30cm

Zloženie: 100% špaldová šupka - pleva

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)