Špongia konjac tvárová

8123

Koreň konjak je bohatý na minerály a vodu a poskytuje tak perfektný nástroj pre čistenie aj tej najcitlivejšej pleti. Pri kontakte s vodou opätovne mäkne. Po uschnutí tvrdne, schne rýchlo a nedáva tak veľa času na usadenie škodlivým baktériám.

Na výber viac typov farieb, dostupné farby s Vami budeme konzultovať po vytvorení objednávky. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

5,35 € s DPH

5,35 € za ks

Detaily

Táto jedinečná špongia je bohatá na vitamíny, minerály, antioxidanty: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, meď, zinok, železo, horčík.

PoužitieNavlhčite špongiu, počkajte pár minút, kým zmäkne a jednoducho dočistite pleť.

  • Jemne čistí póry pokožky
  • Odlupuje odumreté kožné bunky, líči a odstraňuje všetky nenávidené „černochy“
  • Hydratuje pokožku
  • Vyrovnáva pH pokožky vďaka mierne alkalickému prostrediu
  • Konjac je úplne prirodzený spôsob umývania pokožky a je vhodný pre tvár aj telo
  • Neobsahuje chémiu a je vhodný aj pre najcitlivejšiu pokožku.
  • Môže byť používaný ženským aj mužským pohlavím a dokonca aj na umývanie malých detí a novorodencov
  • Biologicky odbúrateľný, šetrný k životnému prostrediu

Biely konjac: čistý, bez prímesí, obsahuje antioxidanty a vitamíny. Znižuje a oslabuje známky predčasného starnutia pleti. Je skvelou alternatívou čistenia pokožky pre bábätká a deti. Ideálne riešenie pre normálnu až suchú pleť.

Čierny konjac: s bambusovým uhlím pomáha hlavne pri problémoch s akné. Ideálne riešenie pre mastnú, dospievajúcu pokožku so sklonom k zápalom. Aktívne uhlie je jedným z najlepších prírodných čistiacich a detoxikačných činidiel. Má silné antibakteriálne účinky. Pomáha odstraňovať prebytočný maz z pokožky a tak hĺbkovo čistí póry. 

Tmavozelený konjac: s extraktom zeleného čaju má jedinečné revitalizačné a antioxidačné účinky. Chráni pokožku pred účinkami voľných radikálov. Je vhodná pre mastnú až zmiešanú pleť. Odstraňuje toxíny a nečistoty a tak bojuje proti zápalom. 

Bledozelený konjac: s aloe vera patrí medzi výrazné antioxidanty. Má protizápalové, antibakteriálne a protiplesňové účinky. Je vhodná pre suchú, podráždenú aj aknóznu pleť Eliminuje tvorbu vrások a prispieva k vláčnej a pružnej pleti.

Fialový konjac: s extraktom z čučoriedok spomaľuje všetky procesy starnutia. Čučoriedky sú bohaté na ovocné kyseliny, vitamíny A, B, C, minerály ako vápnik a draslík. Obsahuje antioxidanty, ktoré urýchľujú syntézu kolagénu a podporujú prirodzené účinky Konjacu. 

Žltý konjac: s kurkumou pôsobí protizápalovo, antioxidačne a antibakteriálne. Zlepšuje tvorbu tkanica a krvný obeh, čím zmierňuje drsnosť, opuch a podráždenie. Redukuje tmavé miesta, fľaky, zjednocuje farebný tón pleti. Podporuje elasticitu pokožky a dodáva jej mladistvý a zdravý vzhľad. 

Ružový konjac: s ružovým ílom pre hypersenzitívnu a citlivú pleť, ktorú pomáha omladiť. Skvelá voľba pre pokožku namáhanú extrémnymi vplyvmi počasia, ale aj výkyvmi teplôt v dôsledku vykurovania či klimatizácie. Vyživuje, upokojuje a pomáha obnovovať pleť. 

Červený konjac: s červeným francúzskym ílom napomáha všetkým samoozdravným procesom. Odporúča sa hlavne pre zrelú pleť, má čistiace a detoxikačné účinky. Zlepšuje sa prekrvenie povrchových vrstiev pokožky. Pomáha redukovať vrásky a začervenania, čim sa pleť farebne zjednocuje.  

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)