Sviečka kvetinka,srdiečko - prírodná / 4h

7272

Dostupné farby a tvary s Vami budeme konzultovať po vytvorení objednávky.

Firma Solumar sa zaoberá ručnou výrobou palmových sviečok a tým vám prináša do Vašich domovov viac svetla, lásky a pohody. Preto používajú čistú prírodnú surovinu – palmový vosk. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

3,96 € s DPH

3,96 € za ks

Detaily

Palmové sviečky ako symbol svetla v nádherných farbách dúhyoživia a zharmonizujú váš domov, prispejú k vašej rovnováhe a koncentrácii. Podporia vašu tvorivosť, múdrosť a komunikatívnosť. Dekoračné sviečky skrášlia Váš domov svojou originalitou. Posedenie pri ich žiarivom svetle bude pre každého člena rodiny úžasným relaxom. Ich nádherné, čisté svetlo otvorí Vaše srdcia, ktoré nájdu cestu jeden k druhému a Váš domov sa stane na okamih rozprávkovým kráľovstvom.

Sviečky sú vyrábané z palmového vosku prvej kvality, ktorý je dovážaný z Malajzie. Palmový vosk je šetrný k životnému prostrediu, pretože pochádza z trvalých a obnoviteľných zdrojov a čisto horí bez škodlivých zvyškov. Olejové palmy sa pestujú ako obchodovateľná plodina na vhodne upravených a kontrolovaných pozemkoch v Malajzii od roku 1917.

Palmy rodia plody, ktoré sú zozbierané a odoslané do mlynov na palmový olej, kde prechádzajú sterilizáciou, oddelením z trsov, extrakciou oleja a čistením. Palmový olej potom podstúpi delenie, čím sa získavajú špecializované produkty. To sú napríklad oleje na varenie, jedlé tuky, margaríny, náhrady kakaového masla a mnoho iných. Časť produkcie palmového oleja sa používa ako nejedlé produkty, napríklad na výrobu mydiel, čistiacich a toaletných prostriedkov a ďalších. Je to taktiež vynikajúci materiál pre výrobu sviečok. Ľahko prijíma farby, zachováva tvar, dobre odráža a prenáša svetlo a na povrchu vytvára nádherné strieborné vzory.

 

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)