Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Konečne je tu! Ideálny nápoj pre každého s intoleranciou lepku. Vhodný...
Ľanové semienko pochádza z ľanu siateho. Rastlina sa v minulosti používala najmä na výrobu ľanových vlákien, z ktorých sa šilo oblečenie a rôzne textílie. Semienka sa stali súčasťou stravy starých civilizácií a dodnes majú cenné miesto v ľudskej výžive.
Tento mak už je mletý a preto je jeho použitie pri varení veľmi pohodlné. Je vhodný k príprave makovej náplne či posypu.
Chia semienka sú malé semená šalvie hispánskej. Sú veľmi obľúbeným doplnkom stravy.Vieme ich využiť v kuchyni do šalátov, kaší, nápojov, do sladkých aj slaných pokrmov. Pri výrobe pečiva môžeme použiť v množstve maximálne 5%.
Jadierka pekanových orechov. Môžeme ich konzumovať samotné alebo pridať do müsli a iných zmesí, do sladkého pečiva.
Jednodruhové nesírené marhule sa sušia celé, a tak si uchovávajú viac šťavnatosti.
Sušené hrušky, ručne zbierané plody sušené energiou z geotermálnej vody.
Jemne pražené pistácie v škrupine s morskou soľou. Tieto pistácie sú nielen plné chuti, ale aj bielkovín a vlákniny. Vďaka šetrnému praženiu si uchovávajú skvelú chuť a sú výborné ako maškrtenie k vínu či pivu, alebo do stolových zmesí orieškov a sušeného ovocia.
Tradičný spôsob výroby najlahodnejšej belgickej čokolády Callebaut v kombinácii s ideálne zrelým a šetrne spracovaným ovocím prináša jedinečnú chuť a výnimočnú kvalitu, ktorá uspokojí aj náročných gurmánov.
Veľké balenie sladkých mandlí vypestovaných v slnečnom Španielsku. Európske mandle sa vyznačujú silnejšou šupkou a výraznejšou orieškovou chuťou než majú mandle zo Spojených štátov. Mandle boli sušené pri teplote nižšej ako 42 ° C pre zachovanie pôvodnej kvality.
Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie.
Prírodný zdroj antioxidantov a vitamínu C. Amalaki je v Indii považované od dávnych čias védskych mudrcov za posvätné „božské ovocie“ pre svoje množstvo antioxidantov a vitamínu C, ktoré sa podieľajú na očiste tela od voľných radikálov a povzbudzujú obranyschopnosť organizmu.
Tradičný spôsob výroby najlahodnejšej belgickej čokolády Callebaut v kombinácii s ideálne zrelým a šetrne spracovaným ovocím prináša jedinečnú chuť a výnimočnú kvalitu, ktorá uspokojí aj náročných gurmánov.